Tortellini met pestosaus garnalen en spinazie

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

10 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

4

Dit tortellini recept is eenvoudig te maken en ziet er heerlijk uit. Garnalen met pasta is een goede combinatie en de rode pesto van Bertolli geeft het gerecht een lekker zoet pittig smaakje. Bovendien staat dit gerecht in 20 minuten op tafel. Een ideaal recept voor doordeweeks!

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak hierin de spinazie op hoog vuur. Schep vervolgens de garnalen erdoor.
  3. Doe na 1 minuut de kookroom en de Bertolli Pesto Rosso erbij en meng alles goed. Breng naar wens op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

Ingrediënten

  • 300 g tortellini met notenvulling
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 450 g verse spinazie
  • 350 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 250 ml kookroom
  • 2 el Bertolli Pesto Rosso
Bekijk voedingswaarden
Energie421 kJ (101 kcal)
Eiwitten22,7 g
Koolhydraten22,3 g
Suiker3,2 g
Vezels2,8 g
Vet25,8 g
Verzadigd vet10,2 g
Zout0,65 g

Meer Vis recepten