FARFALLE MET DOPERWTJES, WORTEL EN GEROOKTE KIP
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de farfallevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes met wortel de laatste 5 minuten mee (ze kunnen direct uit de vriezer in de pan; de kooktijd gaat in als het water weer kookt). Giet af en laat uitlekken.
- Verwarm de Bertolli pastasaus Basilicoin dezelfde pan als waarin de pasta is gekookt. Voeg, als de saus kookt, de warme pasta met de groenten, de kipblokjes en 2 eetlepels van de geraspte jonge kaas Schep goed om en verdeel de pasta over warme diepe borden. Bestrooi met de rest van de kaas.
Ingrediënten
- 300 g Bertolli Farfalle Pasta
- 1 zak Bertolli Basilico Pastasaus in zak à 460 g
- 200 g diepvries wortel en doperwten
- 100 g gerookte kipblokjes
- 4 el geraspte jonge kaas
Bekijk voedingswaarden
| Energie | |
| Eiwitten | |
| Koolhydraten | |
| Suiker | |
| Vezels | |
| Vet | |
| Verzadigd vet | |
| Zout |
