Frisse pastasalade met buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Snijd de semi zongedroogde tomaten in even grote stukjes. Hak 2 takjes basilicum grof en rooster de pijnboompitten.
  2. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
  3. Scheur de mozzarella in grove stukken.
  4. In een saladekom voeg je nu de pasta en zongedroogde tomaten toe en breng op smaak met zout en peper en de Bertolli saladedressing.
  5. Verdeel de pasta, buffelmozzarella, basilcium en pijnboompitten over 4 borden en maak af met nog wat zout en zwarte peper en de Bertolli saladedressing.

Ingrediënten

  • 300 gr fusilli pasta
  • 4 EL Semi zongedroogde tomaten
  • 2 takjes Basilicum
  • Handjevol pijnboompitten
  • 1 bol buffelmozzarella
  • Bertolli saladedressing met basilicum
  • Zout en peperEventueel voor erbij:Versgebakken brood
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten