Frisse pastasalade met buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Snijd de semi zongedroogde tomaten in even grote stukjes. Hak 2 takjes basilicum grof en rooster de pijnboompitten.
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
- Scheur de mozzarella in grove stukken.
- In een saladekom voeg je nu de pasta en zongedroogde tomaten toe en breng op smaak met zout en peper en de Bertolli saladedressing.
- Verdeel de pasta, buffelmozzarella, basilcium en pijnboompitten over 4 borden en maak af met nog wat zout en zwarte peper en de Bertolli saladedressing.
Ingrediënten
- 300 gr fusilli pasta
- 4 EL Semi zongedroogde tomaten
- 2 takjes Basilicum
- Handjevol pijnboompitten
- 1 bol buffelmozzarella
- Bertolli saladedressing met basilicum
- Zout en peperEventueel voor erbij:Versgebakken brood
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |