Neem contact op

Heb je een vraag, een opmerking, een heel goed idee of een klacht?
Dit horen we natuurlijk graag! Neem contact met ons op via dit formulier.

Mocht de vraag/klacht over olijfolie producten gaan dan kan je direct terecht met een mail naar bertollinl@deoleo.com.

Neem ook een kijkje tussen onze veelgestelde vragen hieronder – wie weet hebben we je vraag al eerder beantwoord

Bekijk de FAQ


  Veelgestelde vragen

  WAAR KAN IK EEN LIJST VAN PRODUCTEN ZONDER ALLERGENEN VINDEN?

  Wij hebben helaas geen lijst met producten die vrij zijn van een bepaald allergeen, aangezien deze snel achterhaald kan zijn. Wij verwijzen u voor informatie over allergenen naar onze verpakkingen. Wanneer één van de 14 verplicht te vermelden allergenen als ingrediënt gebruikt wordt in het product, staat dit bij de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Het gaat om de volgende bij de wet verplicht te vermelden allergenen: glutenbevattende granen, kippenei, vis, pinda, noten, soja, melk, inclusief lactose, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine. Bertolli kiest er voor om sporen van deze 14 allergenen ook te vermelden als deze in een product aanwezig (kunnen) zijn. Hiervoor maken we gebruik van zinnen als ‘kan sporen bevatten van …´. Als het allergeen niet op de verpakking staat, zit dit allergeen dus niet in het betreffende product.

  WAAROM WORDEN ALLERGENEN OP EEN VERPAKKING VERMELD?

  Allergeniciteit is ook vastgelegd in de Europese wetgeving. Mensen zijn met name allergisch voor eiwitten. De EU heeft vastgesteld welke allergenen expliciet op de verpakking vermeld moeten worden, omdat zij kunnen leiden tot zeer ernstige reacties bij mensen.

  Bevat Bertolli verborgen ingrediënten?
  Alle ingrediënten die wij gebruiken worden vermeld op de verpakking. Als er kruiden en of specerijen staan vermeld zijn dit ook altijd écht kruiden of specerijen. Die we graag een beetje geheim houden…. Maar onder deze benaming gebruiken we nooit aroma’s of smaakversterkers.

  KAN EEN BERTOLLI-PRODUCT WAARVAN DE HOUDBAARHEIDSDATUM IS VERLOPEN NOG WORDEN GEBRUIKT?

  Bertolli-producten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen tot aan de houdbaarheidsdatum. Daarna kunnen wij de productkwaliteit niet meer garanderen.

  Ik kan product X niet vinden bij mijn supermarkt. Wat nu?

  Verkoopt jouw favoriete supermarkt nog niet het Bertolli product dat jij zoekt? Vraag dan bij de servicebalie of het hoofdkantoor van de supermarktketen of ze dit voor je kunnen opnemen. Deze hoofdkantoren zijn meestal het beste per email bereikbaar. Het adres kun je vinden op de website van de betreffende keten. Bertolli levert aan bijna alle Nederlandse supermarkten en zou ook jouw supermarkt moeten kunnen beleveren.

  WELKE BERTOLLI-PRODUCTEN ZIJN VEGETARISCH of veganistisch?

  Voor een overzicht van alle vegetarische en veganistische producten kunt u de producten pagina raadplegen.

  Heeft u een andere vraag, klacht of compliment? Neem gerust contact met ons op. Vult u het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.