BBQ pestoburgers met gegrilde groenten en krielspiesjes

Beoordeel dit recept
Average: 3.6 (19 votes)
Bereidingstijd (min): 
30
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Barbecue
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
groenten
Pittigheid: 
Kruidig
BBQ pestoburgers met gegrilde groenten en krielspiesjes

introductie

BBQ pestoburgers met gegrilde groenten en krielspiesjes zijn zalig eten van de barbecue. Zeker met de Bertolli pesto Rosso voor extra smaakvolle hamburgers!

Bereiding

Steek de barbecue aan of verhit de grill, grillplaat of grillpan op de hoogste stand. Rijg de krieltjes aan 8-12 spiesjes en bestrijk met Bertolli oliijfolie. Pel en snijd 1 ui fijn en de rest in vieren. Maak de courgette en aubergine schoon en snijd in plakken van maximaal 1 ½ cm dikte.

Meng de groenten met 2 eetlepels Bertolli Pesto Rosso. Meng het gehakt met de fijngehakte ui, 4 eetlepels pesto Rosso en een 1 theelepel peper. Vorm 4 gelijke burgers van het gehakt. Rooster de burgers en de krielspiesjes op de hete BBQ, onder de hete grill of in een hete grillpan in ca. 15 min. aan beide kanten gaar en goudbruin. Keer geregeld. Rooster de groenten 8 min.

Bestrooi de gegrilde groenten en de krielspiesjes voor het serveren met wat peper en zout. Serveer de pestoburgers met de krielspiesjes en de groenten direct.

Serveer tips

Serveer deze bbq pestoburgers met gegrilde groenten en krielspiesjes op een Italiaans broodje of met een lekkere groene salade.

Boodschappenlijstje

15413

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1933.85 kcal
  • Energy (kJ):
    8054.26 kJ
  • Eiwitten (g):
    92.47 g
  • Suiker (g):
    51.86 g
  • Vezel (g):
    29.1 g
  • Vet totaal (g):
    109.43 g
  • Saturated fat (g):
    32.76 g
  • Trans fat (g):
    0.83 g
  • Natrium (mg):
    1605.79 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2