Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip

Beoordeel dit recept
Average: 3.9 (32 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
3
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Gevogelte
Pittigheid: 
Kruidig
Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip

introductie

Een heerlijk pastagerecht! Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip.

Bereiding

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes met wortel de laatste 5 minuten mee (ze kunnen direct uit de vriezer in de pan; de kooktijd gaat in als het water weer kookt). Giet af en laat uitlekken.

Verwarm de Bertolli pastasaus Basilico in dezelfde pan als waarin de pasta is gekookt. Voeg, als de saus kookt, de warme pasta met de groenten, de kipblokjes en 2 eetlepels van de geraspte jonge kaas toe. Schep goed om en verdeel de pasta over warme diepe borden. Bestrooi met de rest van de kaas.

Serveer tips

Serveer deze farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip met een lekkere groene salade.

Variaties

Lekker anders: Je kunt de vlindermacaroni ook vervangen door figuurtjesmacaroni, lekker en leuk!

Boodschappenlijstje

  • 300 g farfalle
  • 200 g diepvries wortel en doperwten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • 100 g gerookte kipblokjes
  • 4 el geraspte jonge kaas
15406

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1745.01 kcal
  • Energy (kJ):
    7307.86 kJ
  • Eiwitten (g):
    87.43 g
  • Suiker (g):
    49.96 g
  • Vezel (g):
    20.95 g
  • Vet totaal (g):
    25.13 g
  • Saturated fat (g):
    10.37 g
  • Trans fat (g):
    0.43 g
  • Natrium (mg):
    2233.47 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2