Fusilli Bolognese met gebakken champignons

Beoordeel dit recept
Average: 3.3 (35 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
3
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Fusilli Bolognese met gebakken champignons

introductie

Deze Fusilli Bolognese met gebakken champignons en broccoliroosjes is een heerlijke maaltijd. De Bertolli Bolognese pastasaus vormt de stevige basis van dit gerecht.

Bereiding

Snijd de champignons in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en laat aan elk roosje een flink stuk van de stengel zitten. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de fusilli af.

Kook ondertussen de broccoliroosjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaar. Giet ze af. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons in ca. 3 min. goudbruin. Bestrooi met wat peper en zout. Voeg de Bertolli pastasaus Bolognese en de fusilli toe en warm goed door.

Verdeel de pasta over 3 warme borden en leg de broccoliroosjes ernaast.

Serveer tips

Serveer deze spiraaltjes bolognese met gebakken champignons met een lekker stukje vlees of een groene salade.

Boodschappenlijstje

15412

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1742.09 kcal
  • Energy (kJ):
    7269.66 kJ
  • Eiwitten (g):
    66.64 g
  • Suiker (g):
    28.2 g
  • Vezel (g):
    27.14 g
  • Vet totaal (g):
    42.24 g
  • Saturated fat (g):
    7.72 g
  • Trans fat (g):
    0.09 g
  • Natrium (mg):
    2612.23 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2