Fusilli met peultjes, pijnboompitten, olijven en mozzarella

Beoordeel dit recept
Average: 3.4 (5 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
2
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Fusilli met peultjes, pijnboompitten, olijven en mozzarella

introductie

Dit lekkere fusilli recept met in Bertolli olijfolie gebakken peultjes en zwarte olijven in een lekkere kruidige pastasaus met romige mozzarella en geroosterde pijnboompitten staat binnen een half uur op tafel!

Bereiding

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin. Regelmatig omschudden, ze verbranden snel. Laat ze op een bord afkoelen. Was de peultjes.

Verhit de Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan en roerbak hier de peultjes en de olijven een minuut of 3. Bestrooi ze met wat zout.

Voeg de Bertolli pastasaus Alle Erbe toe en warm alles een minuutje goed door. Snijd of scheur ondertussen de mozzarella in stukjes.

Schep de fusilli op 2 voorverwarmde, diepe borden met daarop de saus. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi de pasta tot slot met de pijnboompitten.

Variaties

Het is ook heel lekker om wat uitgebakken ontbijtspekblokjes over deze spiraalmacaroni met peultjes, pijnboompitten, olijven en mozzarella te strooien. Het gerecht is dan natuurlijk niet meer vegetarisch.

Boodschappenlijstje

  • 200 g Bertolli Pasta Fusilli
  • 2 el pijnboompitten
  • 200 g peultjes
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 25 g zwarte olijven zonder pit
  • 125 g mozzarella
  • 1 Bertolli Saus in zak Alle Erbe (voor 1-2 personen) à 260 g
15253

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1491.07 kcal
  • Energy (kJ):
    6290.62 kJ
  • Eiwitten (g):
    64.22 g
  • Suiker (g):
    30.96 g
  • Vezel (g):
    13.57 g
  • Vet totaal (g):
    54.72 g
  • Saturated fat (g):
    19.39 g
  • Trans fat (g):
    0.63 g
  • Natrium (mg):
    1357.95 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2