Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen

Beoordeel dit recept
Average: 3.2 (24 votes)
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen

introductie

Bertolli Pasta Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen maak je eenvoudig zelf met dit recept en Bertolli pastasaus Piccante. Een verrukkelijk en gezond Italiaans pastagerecht met reuzengarnalen in slechts 30 minuten tijd.

Bereiding

Pel en snipper de ui. Ontdoe de paprika van zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de sperziebonen schoon en pers de knoflook uit.

Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui en paprika 2 - 3 minuten. Schep het chilipoeder erdoor en schenk de Bertolli pastasaus Piccante erbij. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus 8 - 10 minuten zachtjes sudderen.

Kook ondertussen de pasta fusilli en sperziebonen samen in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-13 minuten beetgaar. Giet af en roer de pasta en de boontjes door de saus. Warm het gerecht nog even goed door.

Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gamba's met de knoflook 2 - 3 minuten op zacht vuur.

Schep de pasta in diepe borden en verdeel de garnalen erover. Lekker met Parmezaanse kaas.

Serveer tips

Deze fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen is lekker met parmezaanse kaas.

Boodschappenlijstje

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 250 g sperziebonen
  • 1 teen knoflook
  • 4 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 2.5 tl chilipoeder
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 300 g Bertolli Pasta Fusilli
  • 250 g gekookte gepelde gamba's
  • 1 teen knoflook
15366

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2135.63 kcal
  • Energy (kJ):
    9009.41 kJ
  • Eiwitten (g):
    87.86 g
  • Suiker (g):
    60.47 g
  • Vezel (g):
    25.46 g
  • Vet totaal (g):
    66.8 g
  • Saturated fat (g):
    9.82 g
  • Trans fat (g):
    0.02 g
  • Natrium (mg):
    3376.64 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2