Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Beoordeel dit recept
Average: 3.7 (21 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
2
Gelegenheid: 
Diner voor twee
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

introductie

Deze Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus is om je vingers bij op te eten. Buon Appetito!

Bereiding

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de fusilli af. Snijd ondertussen de aubergine in stukjes.

Verhit de Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok en roerbak hierin de runderreepjes 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de stukjes aubergine toe, bestrooi met wat peper en zout en roerbak ze 3 minuten mee. Roer de Bertolli pastasaus Cremosa erdoor en laat de saus 10 minuten op laag vuur pruttelen.

Verdeel de warme pasta over 3 warme diepe borden en schep de saus erover.

Serveer tips

Deze fusilli met vleesreepjes en aubergine in romige tomatensaus smaakt heerlijk met een groene salade met appel.

Boodschappenlijstje

16331

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1785 kcal
  • Energy (kJ):
    7454.74 kJ
  • Eiwitten (g):
    76.82 g
  • Suiker (g):
    53.3 g
  • Vezel (g):
    18.18 g
  • Vet totaal (g):
    54.32 g
  • Saturated fat (g):
    14.72 g
  • Trans fat (g):
    0.65 g
  • Natrium (mg):
    1672.76 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2