Fusilli tricolore met peultjes, gehakt en geschaafde kaas

Beoordeel dit recept
Average: 3.6 (58 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
5
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Fusilli tricolore met peultjes, gehakt en geschaafde kaas

introductie

Pasta fusilli tricolore met in Bertolli vloeibare margarine gebakken rundergehakt, peultjes, wortelen, zoete rode paprika en geraspte parmezaanse kaas. Een heerlijk pastagerecht met een saus van zongerijpte Italiaanse tomaten, basilicum en oregano.

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat uitlekken. Snijd de worteltjes ondertussen in dunne plakjes en kook deze de laatste 5 minuten met de pasta mee. Snijd de paprika in blokjes en haal de peultjes af.

Verhit deolijfolie in een hapjespan en bak hierin het rundergehakt rul en bruin. Voeg de paprika toe en bak 2 minuten mee. Voeg de peultjes toe en bak ze 3 minuten al omscheppend mee. Schep de pastasaus erdoor, breng tegen de kook aan. Zet het vuur laag en schep de warme pasta met worteltjes erdoor. Verwarm 2 minuten. Schep de fusilli met peultjes en gehakt op 5 warme borden en strooi de kaas erover.

Serveer tips

Vooraf: Bertolli tomatensoep Calabrese Toe: Halfbevroren aardbeientoetje (Semi freddo di fraise)

Variaties

Maak het gerecht van tevoren klaar, schep het in een ovenvaste schaal en strooi de Parmezaanse kaas, gemengd met 50 g geraspte jong belegen kaas erover. Laat het gerecht als het koud is in een hete oven van 200 °C in 25-30 minuten heet en lichtbruin worden.

Boodschappenlijstje

16319

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    4230.73 kcal
  • Energy (kJ):
    17672.49 kJ
  • Eiwitten (g):
    199.09 g
  • Suiker (g):
    92.67 g
  • Vezel (g):
    43.24 g
  • Vet totaal (g):
    163.11 g
  • Saturated fat (g):
    53.85 g
  • Trans fat (g):
    2.91 g
  • Natrium (mg):
    3454.4 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2