Groene lasagne met pittige gehaktsaus

Beoordeel dit recept
Average: 3 (6 votes)
Bereidingstijd (min): 
50
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Groene lasagne met pittige gehaktsaus

introductie

Heerlijke groene lasagne met Bertolli Pastasaus Piccante. Boordevol gezonde ingredienten zoals bladspinazie, paprika, ui, courgette, rundergehakt en knoflook. Heerlijke lasagne uit de Italiaanse keuken voor 4 personen.

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 180ºC. Ontdooi de bladspinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika en de courgette in stukjes.

Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een ruime wok- of hapjespan en bak hierin het gehakt met het uitgeperste teentje knoflook bruin en rul. Voeg nu de ui, paprika en courgette toe en roerbak dit mengsel enkele minuten op hoog vuur.

Schenk de Bertolli pastasaus Piccante en de ontdooide bladspinazie erbij en laat de saus 5 minuten pruttelen op laag vuur. Vet ondertussen een ovenschaal in. Verdeel enkele lepels saus over de bodem. Bedek de saus met een laag lasagnebladen en schep daarop weer een dun laagje saus. Ga zo door totdat alles op is, eindig met een laag saus.

Verdeel de pittige kaas over het gerecht en bak de lasagne in 35 minuten gaar.

Serveer tips

Deze groene lasagne met pittige gehaktsaus is lekker met een gemengde salade.

Boodschappenlijstje

  • 225 g diepgevroren baby bladspinazie
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 courgette
  • 1 el Bertolli koken, bakken en roerbakken vloeibaar
  • 450 g rundergehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 1 pak lasagnebladen
  • 200 g pittige kaas, geraspt
15334

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3316.79 kcal
  • Energy (kJ):
    13856.13 kJ
  • Eiwitten (g):
    218.41 g
  • Suiker (g):
    69.75 g
  • Vezel (g):
    29.43 g
  • Vet totaal (g):
    120.26 g
  • Saturated fat (g):
    50.14 g
  • Trans fat (g):
    2.96 g
  • Natrium (mg):
    4630.95 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2