Karbonaadjes met Pecorinosaus en farfalle

Beoordeel dit recept
Average: 3.7 (18 votes)
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Karbonaadjes met Pecorinosaus en farfalle

introductie

Een lekker Italiaans gerecht van karbonaadjes met pecorinosaus, roergebakken kool en farfalle, gemaakt met Bertolli pastasaus.

Bereiding

Wrijf de karbonades in met 1 theelepel peper en ½ theelepel zout. Verhit de helft van de Bertolli olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de karbonades aan beide kanten bruin in ca. 8 min. Voeg de Bertolli pastasaus Pecorino toe en laat het vlees in de saus zachtjes gaar worden, ca. 10 min.

Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de farfalle af, laat goed uitlekken. Maak de groene kool schoon en snijd hem in smalle reepjes. Verhit de rest van de Bertolli olijfolie in een wok of ruime koekenpan en roerbak hierin de kool 5 min. Breng op smaak met peper en zout.

Scheur de basilicum in stukken. Meng de farfalle met de basilicum en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden, leg de karbonaadjes met wat pastasaus ernaast en schep de roergebakken kool erbij.

Serveer tips

Garneer deze karbonaadjes met pecorinosaus en basilicummacaroni met blaadjes basilicum of olijven.

Boodschappenlijstje

  • 4 kleine varkenskarbonades
  • 3 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Pecorino à 400 g
  • 400 g farfalle
  • 500 g groene kool
  • 4 takjes basilicum
  • 4 takjes basilicum
15395

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2748.12 kcal
  • Energy (kJ):
    11468.66 kJ
  • Eiwitten (g):
    154.27 g
  • Suiker (g):
    46.08 g
  • Vezel (g):
    35.16 g
  • Vet totaal (g):
    77.56 g
  • Saturated fat (g):
    12.12 g
  • Natrium (mg):
    1986.29 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2