Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Een heerlijk spaghetti recept met een kruidige pastasaus met paprika en feta.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui met de paprika al omscheppend 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten mee. Schenk de Bertolli pastasaus Alle Erbe erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 10 minuten op een laag vuur.
  2. Kook gelijktijdig de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verkruimel de feta. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met pastasaus voordat je serveert en strooi de feta op het bord erover.

Ingrediënten

  • 5 el Bertolli olijfolie classico
  • 800 g voorgekookte aardappelplakjes
  • 6 el Bertolli Pesto Verde
  • 4 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 citroenen
  • 12 middelgrote tomaten
  • 500 g zalmfilet
  • 4 takjes peterselie
  • 3 takjes verse basilicum
Bekijk voedingswaarden
Energie587 kJ (140 kcal)
Eiwitten22,5 g
Koolhydraten79,1 g
Suiker17,4 g
Vezels6,3 g
Vet19,7 g
Verzadigd vet8,8 g
Zout1,02 g

Meer Vegetarische recepten