Lasagna Bolognese

Beoordeel dit recept
Average: 3.4 (75 votes)
Bereidingstijd (min): 
45
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Lasagna Bolognese

introductie

Een heerlijke en eenvoudige lasagna bolognese met pasta lasagne van Bertolli en een heerlijke Besciamella. De parmezaanse kaas maakt het helemaal af.

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet een ovenvaste schaal in met olijfolie.

Bedek de bodem van de schaal met een laag lasagnevellen. Schep daar royaal Bertolli pastasaus Bolognese op, een paar lepeltjes besciamella saus en wat Parmezaanse kaas. Bedek met een laagje lasagnevellen en schep daarop weer bolognesesaus, besciamella en Parmezaan. Maak zo een aantal lagen en eindig met Parmezaanse kaas. Zorg dat de lasagnevellen goed bedekt zijn met saus.

Laat de lasagne in de hete oven in minstens 30 minuten gaar en goudbruin worden.

Serveer tips

Lekker met een tomatensalade Garneer met basilicum

Boodschappenlijstje

  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 500 g Bertolli Pasta Lasagne
  • 500 g Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 400 g besciamella saus
  • 300 g geraspte Parmezaanse kaas
15422

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3850.4 kcal
  • Energy (kJ):
    16275.2 kJ
  • Eiwitten (g):
    200.78 g
  • Suiker (g):
    49.25 g
  • Vezel (g):
    24.3 g
  • Vet totaal (g):
    138.63 g
  • Saturated fat (g):
    68.09 g
  • Trans fat (g):
    0.1 g
  • Natrium (mg):
    7989 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2