Losse lasagne met ham en mozzarella

Beoordeel dit recept
Average: 3.9 (20 votes)
Bereidingstijd (min): 
45
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Losse lasagne met ham en mozzarella

introductie

Deze losse lasagne met ham en mozzarella wordt gemaakt met lasagnebladen en de Bertolli Toscana Tradizionale pastasaus.

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale met 1½ dl koud water en de (rauwe) roerbakgroenten. Snijd de ham in reepjes. Snijd de mozzarella in heel dunne halve plakjes.

Vet een ovenschaal (ca. 2 ½ l inhoud) in met wat Bertolli olijfolie. Bedek de bodem met een dunne laag groente-pastasaus en bedek met een laagje lasagnebladen, wat hamreepjes en een paar plakjes mozzarella. Herhaal dit tot alles op is en eindig met mozzarella.

Laat de ovenschotel in de hete oven in ca. 30 min. afgedekt gaar worden. Schep de laagjespasta aan tafel op de borden.

Serveer tips

Deze laagjespasta met ham en mozzarella is heerlijk met een frisse salade of je garneert het geheel met olijven en basilicum.

Boodschappenlijstje

  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 600 g
  • 400 g fijngesneden roerbakgroenten
  • 8 plakjes ham
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 400 g lasagnebladen
15416

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3184.4 kcal
  • Energy (kJ):
    13296.5 kJ
  • Eiwitten (g):
    176.2 g
  • Suiker (g):
    82.01 g
  • Vezel (g):
    33.46 g
  • Vet totaal (g):
    99.66 g
  • Saturated fat (g):
    43.07 g
  • Trans fat (g):
    1.25 g
  • Natrium (mg):
    7433.6 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2