Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas

Beoordeel dit recept
Average: 3.2 (30 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
2
Gelegenheid: 
Diner voor twee
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas

introductie

Een heerlijke macaroni met gehakt, champignons en oude kaas, met de pikante pastasaus van Bertolli.

Bereiding

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af, laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de champignons.

Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundergehakt in ca. 3 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met wat peper en zout.

Meng de macaroni met de Bertolli pastasaus Arrabiatta en het gehaktmengsel en laat in ca. 3 min. warm worden. Verdeel over 2 borden. Bestrooi met de geraspte oude kaas.

Serveer tips

Deze Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas is lekker met wat olijven of basilicum. Serveer voor meer groenten met een lekkere tomatensalade.

Variaties

Lekker anders: Gebruik kleine elleboogmacaroni, vervang de champignons door stukjes courgette en voeg wat preiringen toe. Schep de saus op de macaroni.

Boodschappenlijstje

  • 200 g Macaroni
  • 250 g champignons
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 150 g rundergehakt
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Arrabbiata à 400 g
  • 25 g geraspte oude kaas
  • 25 g geraspte oude kaas
15415

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1662.95 kcal
  • Energy (kJ):
    6922.67 kJ
  • Eiwitten (g):
    71.36 g
  • Suiker (g):
    26.27 g
  • Vezel (g):
    16.21 g
  • Vet totaal (g):
    73.04 g
  • Saturated fat (g):
    21.52 g
  • Trans fat (g):
    1.02 g
  • Natrium (mg):
    1661.38 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2