Macaroni met milde pastasaus, zalm, sinaasappel en basilicum

Beoordeel dit recept
Average: 3.8 (16 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Macaroni met milde pastasaus, zalm, sinaasappel en basilicum

introductie

Een fijne macaroni met milde pastasaus, zalm, sinaasappel en basilicum wordt gemaakt met de heerlijke pastasaus van Bertolli.

Bereiding

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Was de sinaasappel, rasp de schil en pers de sinaasappel uit. Haal de blaadjes basilicum van de steeltjes. Hak de steeltjes fijn. Snijd de blaadjes in reepjes.

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een diepe pan en bak hierin de wokgroenten 5 minuten op een matig hoog vuur. Schep de groenten geregeld om. Voeg de geraspte sinaasappelschil en basilicumsteeltjes toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg het sinaasappelsap toe en breng het sap aan de kook.

Voeg de Bertolli pastasaus Basilico aan de groenten toe en breng de saus aan de kook. Zet het vuur uit en schep de zalmsnippers en de macaroni erdoor. Schep de macaroni op 4 warme diepe borden. Strooi de reepjes baslicum erover.

Serveer tips

Deze macaroni met milde pastasaus, zalm, sinaasappel en basilicum is zalig met een lichte salade.

Boodschappenlijstje

  • 400 g macaroni
  • 1 sinaasappel
  • 3 takjes basilicum
  • 400 g grofgesneden wokgroenten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • 200 g gerookte zalmsnippers
19885

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2303.89 kcal
  • Energy (kJ):
    9629.15 kJ
  • Eiwitten (g):
    105.58 g
  • Suiker (g):
    62.22 g
  • Vezel (g):
    28.69 g
  • Vet totaal (g):
    39.29 g
  • Saturated fat (g):
    7.98 g
  • Natrium (mg):
    1995.29 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2