Macaroni Tradizionale met gebakken prei en spekjes

Beoordeel dit recept
Average: 3 (25 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Macaroni Tradizionale met gebakken prei en spekjes

introductie

Een heerlijke eenvoudige macaroni als deze macaroni tradizionale met gebakken prei en spekjes valt altijd in de smaak. Zeker met de Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale.

Bereiding

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Maak de preien schoon en snijd ze in zeer smalle ringen.

Verhit de Bertolli Vloeibaar in een grote koekenpan en bak de ontbijtspekjes hierin zachtjes uit. Voeg de prei toe en roerbak 3 min. op een hoog vuur. Strooi er wat peper en 1 tl paprikapoeder over en bak 30 sec. mee.

Voeg de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur. Schep de warme macaroni erdoor. Verdeel de macaroni over 4 warme diepe borden.

Serveer tips

Deze macaroni tradizionale met gebakken prei en spekjes is lekker met een stukje vlees of een salade.

Variaties

Lekker anders: Vervang de prei door 300 g fijngesneden groene of witte kool en voeg met de kool 2 fijngehakte teentjes knoflook toe.

Boodschappenlijstje

  • 400 g macaroni
  • 2 preien
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 200 g magere ontbijt spekblokjes
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 600 g
15386

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2468.2 kcal
  • Energy (kJ):
    10302.35 kJ
  • Eiwitten (g):
    91.78 g
  • Suiker (g):
    56.94 g
  • Vezel (g):
    21.33 g
  • Vet totaal (g):
    73.27 g
  • Saturated fat (g):
    21.27 g
  • Trans fat (g):
    0.2 g
  • Natrium (mg):
    4481.13 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2