Papardelle met bolognesesaus en groene kool

Beoordeel dit recept
Average: 3.3 (3 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Papardelle met bolognesesaus en groene kool

introductie

Recept pasta met pasta recept voor saus maken van bolognese saus en groene kool van Bertolli en papardelle.

Bereiding

Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spitskool de laatste 3 min. mee. Giet het mengsel af. Meng de runder roerbakreepjes ondertussen met wat zout en peper. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de vleesreepjes 3 min. op een hoog vuur. Schep het vlees geregeld om. Voeg de Bertolli pastasaus bolognese toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur. Verdeel de papardelle met kool over 4 borden. Schep de saus erover. Bestrooi het gerecht royaal met peper. Serveer de parmezaanse kaas erbij.

Serveer tips

Deze papardelle met bolognesesaus en groene kool smaakt heerlijk met een frisse groene salade.

Boodschappenlijstje

  • 400 g pappardelle pasta
  • 400 g gesneden spitskool
  • 300 g runder roerbakreepjes
  • 3 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 6 el gemalen Parmezaanse kaas
  • 6 el gemalen Parmezaanse kaas
19870

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3023.57 kcal
  • Energy (kJ):
    12649.76 kJ
  • Eiwitten (g):
    180.6 g
  • Suiker (g):
    40.01 g
  • Vezel (g):
    29.32 g
  • Vet totaal (g):
    95.36 g
  • Saturated fat (g):
    30.23 g
  • Trans fat (g):
    0.86 g
  • Natrium (mg):
    3963.67 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2