Pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus

Beoordeel dit recept
Average: 3.8 (47 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus

introductie

De lekkerste pasta met chorizoworst en spinazie maak je eenvoudig zelf met dit recept, extra lekker met de Bertolli pastasaus Alle Erbe. Een verrukkelijke Italiaanse pastasaus geïnspireerd op Toscane.

Bereiding

Pel en snipper de ui. Snijd de chorizoworst in stukjes en bak deze samen met de rode ui in een droge koekenpan in een paar minuten krokant. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Schep de Bertolli pastasaus Alle Erbe en de bevroren spinazie bij de chorizo in de pan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer de borden met parmezaanse kaas.

Serveer tips

Deze pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus is heel lekker met een frisse groene salade.

Boodschappenlijstje

  • 1 rode ui
  • 400 g chorizo ​​worst
  • 350 g pasta (bijv. schelpjes)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 450 g gehakte diepvries spinazie
  • 50 g parmezaanse kaas
15221

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3303.1 kcal
  • Energy (kJ):
    13779.34 kJ
  • Eiwitten (g):
    165.98 g
  • Suiker (g):
    67.24 g
  • Vezel (g):
    26.88 g
  • Vet totaal (g):
    138.58 g
  • Saturated fat (g):
    55.78 g
  • Trans fat (g):
    0.75 g
  • Natrium (mg):
    8628.96 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2