Pasta verde met asperges, broccoli, peultjes en rode ui

Beoordeel dit recept
Average: 3.4 (7 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
2
Gelegenheid: 
Diner voor twee
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Pasta verde met asperges, broccoli, peultjes en rode ui

introductie

Gekookte pasta met groene asperges, broccoli en peultjes. De tagliatelle met lekkere groene groenten wordt geserveerd in een mooie kruidige basilicum tomatensaus.

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten. Snijd een halve cm van de onderkant van de asperges af en snijd de rest van de asperges in stukken van 4 cm. Pel en snipper de ui, haal de uiteindes van de peultjes af.

Breng in een pan ruim water aan de kook. Blancheer hierin de asperges, de broccoli en de peultjes gedurende 4 minuten. Giet de groene groenten af en spoel ze na met koud water.

Verwarm in een andere pan de Bertolli Vloeibaar. Fruit hierin het uitje en voeg dan de groenten en de Bertolli Pastasaus Basilico toe. Roer alles goed om en laat de saus 7 minuten zachtjes koken.

Serveer de pasta in een grote schaal en schep de saus erop.

Variaties

Deze Pasta verde met asperges, broccoli, peultjes en rode ui kun je ook maken met een andere Bertolli pastasaus, bijvoorbeeld de heerlijke Bertolli pastasaus pikant!

Boodschappenlijstje

15236

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1630.62 kcal
  • Energy (kJ):
    6897.4 kJ
  • Eiwitten (g):
    53.43 g
  • Suiker (g):
    24.2 g
  • Vezel (g):
    15.28 g
  • Vet totaal (g):
    32.4 g
  • Saturated fat (g):
    3.89 g
  • Trans fat (g):
    0.09 g
  • Natrium (mg):
    259.66 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2