Pizza met ham en knabbelsalade

Beoordeel dit recept
Average: 4 (25 votes)
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pizza
Pittigheid: 
Kruidig
Pizza met ham en knabbelsalade

introductie

Een verrukkelijke pizza met de ham en knabbelsalade is een heerlijke maaltijd. Zelfgemaakte pizza's met pastasaus van Bertolli zijn het lekkerst!

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit de Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de Italiaanse roerbakgroenten in ca. 5 minuten gaar. Voeg de Bertolli pastasaus Basilico toe en meng goed door.

Verdeel de groente-tomatensaus gelijkmatig over de 4 pizzabodems. Bestrooi met de hamreepjes en de geraspte jonge kaas. Bak de pizza's in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin.

Maak ondertussen de komkommer en de winterwortel schoon. Snijd ze in lange, dikke reepjes. Verdeel deze knabbelsalade over 4 halfhoge glaasjes. Leg de pizza's op 4 grote platte borden en snijd ze in punten. Serveer direct met de knabbelsalade erbij.

Serveer tips

Garneer deze pizza met ham en knabbelsalade met olijven en basilicumblaadjes.

Variaties

Lekker anders: Maak de pizzabodems zelf met een pak pizzadeeg. Of gebruik zachte tortilla's als bodems; die hebben maar 5 minuten in de oven nodig.

Boodschappenlijstje

15388

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2542.83 kcal
  • Energy (kJ):
    10610.98 kJ
  • Eiwitten (g):
    91.23 g
  • Suiker (g):
    88.59 g
  • Vezel (g):
    32.39 g
  • Vet totaal (g):
    79.6 g
  • Saturated fat (g):
    27.76 g
  • Trans fat (g):
    0.8 g
  • Natrium (mg):
    5527.93 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2