Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Beoordeel dit recept
Average: 4.1 (16 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

introductie

Deze Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle hebben hun heerlijke smaak van de Bertolli Pesto Verde.

Bereiding

Maak de groenten schoon. Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika in reepjes. Snijd de runderlappen in reepjes van ca. 2 cm. Kook de bloemkool in ca. 7 minuten in ruim kokend water met wat zout gaar en giet af. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af, laat goed uitlekken. Meng de biefreepjes met wat peper en zout.

Verhit 2 eetlepels Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes in ca. 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes 3 minuten mee. Voeg de Bertolli Pesto Verde toe en verwarm 1 minuten op een matig vuur mee. Meng de warme bloemkoolroosjes met de rest van de Bertolli olijfolie en royaal versgemalen zwarte peper.

Verdeel de warme tagliatelle over 4 warme borden, schep de biefreepjes ernaast en serveer de bloemkool erbij.

Serveer tips

Deze biefreepjes genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle is heerlijk met een frisse rauwkostsalade.

Boodschappenlijstje

15414

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2704.56 kcal
  • Energy (kJ):
    11263.42 kJ
  • Eiwitten (g):
    122.86 g
  • Suiker (g):
    26.31 g
  • Vezel (g):
    16.11 g
  • Vet totaal (g):
    107.77 g
  • Saturated fat (g):
    22.69 g
  • Trans fat (g):
    1.09 g
  • Natrium (mg):
    1163.04 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2