Schnitzel met pesto rosso, noten en courgette-spaghetti

Beoordeel dit recept
Average: 3.7 (13 votes)
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Schnitzel met pesto rosso, noten en courgette-spaghetti

introductie

In Bertolli olijfolie gebakken schnitzel met een heerlijke pesto-notenmascarpone, roergebakken courgettelinten, cherrytomaatjes, tijm en verse spaghetti.

Bereiding

Snijd of schaaf (met een schaaf of dunschiller) de courgettes in flinterdunne lange repen en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Hak de walnoten grof. Meng 2 el Pesto Rosso met de mascarpone en de walnoten. Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met wat peper en zout en besmeer ze met een beetje olijfolie.

Verwarm een grote koekenpan en bak de schnitzels 2 min. Keer de schnitzels om schep de notenmascarpone op de schnitzels zodat ze ermee bedekt zijn en bak nog 3 min. zodat de onderkant bruin wordt en de notenmascarpone warm kan worden.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af.

Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de courgette met de tijm 3 min. Voeg de tomaatjes toe en roerbak ze 1 minuut mee. Schep de rest van de pesto en de warme spaghetti erdoor.

Serveer tips

Strooi er op het laatst nog wat vers gehakte peterselie en gebakken rode peperringetjes over de Schnitzel met pesto rosso, noten en courgette-spaghetti.

Variaties

Vervang de mascarpone door magor (zachte blauwe kaas) en de walnoten door geroosterde amandelen.

Boodschappenlijstje

16283

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3059.75 kcal
  • Energy (kJ):
    12735.93 kJ
  • Eiwitten (g):
    193.81 g
  • Suiker (g):
    32.62 g
  • Vezel (g):
    7.28 g
  • Vet totaal (g):
    137.48 g
  • Saturated fat (g):
    36.69 g
  • Trans fat (g):
    0.13 g
  • Natrium (mg):
    1321.06 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2