Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui

Beoordeel dit recept
Average: 3.7 (46 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
4
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui

introductie

Recept Toscaanse spaghetti, koken en maken met kruidige pastasaus, courgette en ui.

Bereiding

Kook de spaghetti zoals staat beschreven op de verpakking. Snipper ondertussen de ui grof en snij de courgette in blokjes.

Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui en courgette ca. 4 min. Voeg de inhoud van de zak Bertolli pastasaus Alle Erbe toe en verwarm het geheel nog ca. 1 min. Serveer de Bertolli Pastasaus Kruidig over de gekookte pasta.

Serveer tips

Garneer de spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui eventueel met wat verse blaadjes basilicum.

Boodschappenlijstje

  • 350 g Spaghetti
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
32885

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1556.63 kcal
  • Energy (kJ):
    6649.34 kJ
  • Eiwitten (g):
    57.86 g
  • Suiker (g):
    66.56 g
  • Vezel (g):
    16.6 g
  • Vet totaal (g):
    8.65 g
  • Saturated fat (g):
    1.55 g
  • Natrium (mg):
    1840.84 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2