Spaghetti met saucijsjes, paprikamix en tomatensaus

Beoordeel dit recept
Average: 3 (1 vote)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Spaghetti met saucijsjes,  paprikamix en tomatensaus

introductie

Heerlijke spaghetti met saucijsjes, paprikamix en tomatensaus maak je eenvoudig zelf met dit recept en Bertolli pasta Spaghetti en Bertolli Pastasaus Piccante. Geinspireerd op Calabrië, zuidwest Italië, waar de rode pepers uit de ramen hangen te drogen.

Bereiding

Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de rundersausijsjes in 15 minuten gaar. Kook de pasta spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Maak ondertussen de paprika's schoon en snijd ze in grote stukken. Doe een beetje Bertolli olijfolie in een pan en roerbak de paprika's een minuut of twee op hoog vuur.

Zet het vuur lager en voeg de Bertolli pastasaus Piccante toe. Laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat geraspte kaas.

Serveer tips

Vervang in deze spaghetti met saucijsjes, paprikamix en tomatensaus de geraspte kaas eens door mozzarella.

Boodschappenlijstje

  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 4 saucijzen
  • 350 g spaghetti
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 30 g geraspte kaas
15216

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3237.5 kcal
  • Energy (kJ):
    13518.62 kJ
  • Eiwitten (g):
    95.7 g
  • Suiker (g):
    63.63 g
  • Vezel (g):
    23.33 g
  • Vet totaal (g):
    123.79 g
  • Saturated fat (g):
    47.49 g
  • Trans fat (g):
    3.52 g
  • Natrium (mg):
    4481.1 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2