Spaghetti met witvis, courgette en gele paprika

Beoordeel dit recept
Average: 4 (25 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
5
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Spaghetti met witvis, courgette en gele paprika

introductie

Lekker spaghetti recept met in pikante tomatensaus gegaarde witvis. Met deze pastasaus van Bertolli kun je eindeloos variëren. Voeg eens wat extra garnalen toe of vervang de vis door stukjes kipfilet.

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de witvis in stukken. Snijd de courgette in halve plakjes en de paprika in repen. Pel en snipper de rode ui.

Verwarm de Bertolli olijfolie in een pan. Voeg de groenten toe en roerbak ze een paar minuten. Doe er vervolgens de Bertolli pastasaus Arrabbiata bij en schep alles goed om.

Zet het vuur lager. Leg de stukken witvis in de saus en laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen. Schep als laatste de in reepjes gesneden basilicum er voorzichtig doorheen.

Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.

Variaties

Gebruik voor Spaghetti met witvis, courgette en gele paprika ook eens Bertolli extra vergine olijfolie voor een voor een fruitig accent.

Boodschappenlijstje

  • 1 pak spaghetti
  • 500 g witvis (bijvoorbeeld kabeljauw of tilapia)
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Arrabbiata à 400 g
  • 8 blaadjes basilicum
15235

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3186.19 kcal
  • Energy (kJ):
    13301.83 kJ
  • Eiwitten (g):
    182.04 g
  • Suiker (g):
    62.06 g
  • Vezel (g):
    36.61 g
  • Vet totaal (g):
    84.4 g
  • Saturated fat (g):
    14.95 g
  • Trans fat (g):
    0.04 g
  • Natrium (mg):
    1800.26 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2