Spaghetti met witvis en pestosaus

Beoordeel dit recept
Average: 3.4 (19 votes)
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Spaghetti met witvis en pestosaus

introductie

Deze spaghetti met witvis en pestosaus heeft de pittige smaak van de Bertolli Pesto Rosso en droge witte wijn. Dit in combinatie met spaghetti maakt een heerlijke maaltijd.

Bereiding

Hak de basilicum fijn en maak de peultjes schoon. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de witvis op matig hoog vuur in 8 minuten bijna gaar. Houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.

Voeg de droge witte wijn en peultjes toe aan het bakvet en kook dit 2 - 3 minuten in. Roer dan de Bertolli Pesto Rosso en crème fraîche erdoor en laat het even pruttelen zodat een mooie saus ontstaat.

Snijd de visfilet in stukken en verwarm ze nog heel even in de saus. Giet ondertussen de pasta af en schep de pestosaus met vis erdoor. Serveer de pasta in vier diepe borden en garneer ze met basilicum.

Serveer tips

Deze spaghetti met witvis en pestosaus is heerlijk met een frisse groene salade.

Boodschappenlijstje

  • 300 g spaghetti
  • 2 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
  • 500 g witvis
  • 150 ml droge witte wijn
  • 200 g peultjes
  • 3 el Bertolli Pesto Rosso
  • 200 ml crème fraîche
  • 15 g verse basilicum
15383

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3007.04 kcal
  • Energy (kJ):
    12511.62 kJ
  • Eiwitten (g):
    152.54 g
  • Suiker (g):
    17.11 g
  • Vezel (g):
    15.71 g
  • Vet totaal (g):
    140.32 g
  • Saturated fat (g):
    53 g
  • Trans fat (g):
    4.35 g
  • Natrium (mg):
    1250.84 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2