Spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie

Beoordeel dit recept
Average: 3.3 (23 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
6
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie

introductie

Een heerlijke Italiaanse spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie. De Italiaanse mozzarella kaas combineert perfect met de Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale.

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Hak de peterselie fijn. Snijd de mozzarella in blokjes.

Verhit de olijfolie in een diepe pan en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroenten 5 minuten. Voeg de Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale toe en breng de saus aan de kook.

Schep de spaghetti, de helft van de mozzarella en ¾ van de peterselie erdoor. Verdeel de spaghetti over 5 of 6 warme diepe borden. Verdeel de rest van de mozzarella erover en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

Serveer tips

Serveer deze spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie met een groene salade met spekjes: besprenkel 300 g groene salade met 3 el Bertolli olijfolie en 1 el Modena balsamico azijn. Strooi er 150 g uitgebakken spekjes en wat zwarte peper over.

Variaties

Tip: Dit gerecht kun je ook voor twee of vier personen maken. Gebruik voor twee personen Bertolli Pastasaus Geroosterde paprika & courgette (pot, 400 g) en voor vier personen Bertolli Pastasaus Kruidig (zak, 450 g). Halveer de andere ingrediënten.

Boodschappenlijstje

  • 500 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 1 bosje peterselie
  • 3 bolletjes mozzarella
  • 3 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Toscana Tradizionale (gezinsverpakking) à 600 g
  • groene salade met spekjes*
19868

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    3480.93 kcal
  • Energy (kJ):
    14680.3 kJ
  • Eiwitten (g):
    154.51 g
  • Suiker (g):
    84.91 g
  • Vezel (g):
    24.35 g
  • Vet totaal (g):
    123.44 g
  • Saturated fat (g):
    53.79 g
  • Trans fat (g):
    1.88 g
  • Natrium (mg):
    2802 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2