Spiraalmacaroni met kruidige saus, kalkoen en rozemarijn

Beoordeel dit recept
Average: 4 (14 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Buffet
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Spiraalmacaroni met kruidige saus, kalkoen en rozemarijn

introductie

Maak nu een heerlijke pastasaus met kalkoen, rozemarijn en Bertolli pastasaus Alle Erbe. In dit gerecht eens met fusilli tricolore!

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de fusilli tricolore volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bloemkool de laatste 8 minuten mee. Giet het mengsel af.

Hak de rozemarijn fijn. Meng de blokjes kalkoen met de rozemarijn, wat zout en peper.

Verhit Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de kalkoenblokjes 3 minuten op een hoog vuur. Schep de kalkoen geregeld om. Voeg de Bertolli Pastasaus Alle Erbe toe en verwarm de saus 10 minuten op een matig vuur.

Meng de fusilli en bloemkool met de saus. Verdeel de fusilli over 4 warme diepe borden. Serveer de geraspte jong belegen kaas erbij.

Serveer tips

Deze spiraalmacaroni met kruidige saus, kalkoen en rozemarijn kun je ook voor twee personen maken. Gebruik Bertolli Pastasaus Basilicum (pot, 400 g). Halveer de andere ingrediënten verhoudingsgewijs.

Variaties

Tip: Dit gerecht kun je ook voor twee personen maken. Gebruik Bertolli Pastasaus Basilicum (pot, 400 g). Halveer de andere ingrediënten verhoudingsgewijs.

Boodschappenlijstje

  • 1 kleine bloemkool
  • 400 g Fusilli tricolore pasta
  • 1 tl rozemarijn
  • 300 g blokjes kalkoen
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 6 el geraspte jong belegen kaas
19904

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2420.59 kcal
  • Energy (kJ):
    10124.92 kJ
  • Eiwitten (g):
    120.81 g
  • Suiker (g):
    54.86 g
  • Vezel (g):
    19.83 g
  • Vet totaal (g):
    57.37 g
  • Saturated fat (g):
    14.25 g
  • Trans fat (g):
    0.43 g
  • Natrium (mg):
    2298.24 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2