Tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

Beoordeel dit recept
No votes yet
Bereidingstijd (min): 
25
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

introductie

Bertolli tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes met Bertolli pastasaus Piccante. Een smakelijke pittige pastasaus met rode pepertjes, geïnspireerd op Calabrië uit het zuidwesten van Italië. In slechts een half uur tijd staat dit pastagerecht op tafel!

Bereiding

Kook de pasta tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Pel en snipper de rode ui en snijd de parmaham in stukken.

Verwarm een kneepje Bertolli olijfolie in een pan en fruit hierin in de rode ui even aan. Voeg vervolgens de ham toe en roerbak alles nog een paar minuten.

Schep de Bertolli pastasaus Piccante erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de cherrytomaatjes (heel) toe.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas erover.

Serveer tips

Deze tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes is lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas erover.

Boodschappenlijstje

  • 350 g Bertolli Pasta Tagliatelle
  • 1 rode ui
  • 350 g parmaham
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 350 g Pasta Tagliatelle
15218

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2398.44 kcal
  • Energy (kJ):
    10109.32 kJ
  • Eiwitten (g):
    125.31 g
  • Suiker (g):
    66.05 g
  • Vezel (g):
    20.06 g
  • Vet totaal (g):
    67.01 g
  • Saturated fat (g):
    19.23 g
  • Natrium (mg):
    6603.26 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2