Tagliatelle met rundvlees, wortel en bleekselderij

Beoordeel dit recept
Average: 3.6 (32 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Tagliatelle met rundvlees, wortel en bleekselderij

introductie

Lekker tagliatelle met rundvlees recept. Ui, wortel en bleekselderij zijn dé onmisbare ingrediënten voor veel Italiaanse gerechten. Deze heerlijke wat kruidige groentecombinatie past ook heel goed in dit rundvlees gerecht.

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Snijd de wortel in reepjes en de bleekselderij in plakjes. Hak de peterselie fijn.

Verwarm de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundvlees goudbruin. Doe er vervolgens de ui, de winterwortel en de bleekselderij bij en schep de groenten goed door. Voeg dan de Bertolli pastasaus Aglio toe en laat de saus 8 á 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat fijngesneden peterselie.

Serveer tips

Serveer de Tagliatelle met rundvlees, wortel en bleekselderij met een tomatensalade met balsamicodressing.

Variaties

Bestrooi het gerecht met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas voor een extra Italiaans tintje.

Boodschappenlijstje

  • 350 g tagliatelle (lintpasta)
  • 1 ui
  • 1 winterwortel
  • 4 stengels bleekselderij
  • 5 takjes verse bladpeterselie
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 300 g gekruide runderreepjes
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Aglio à 500 g
15229

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2656.19 kcal
  • Energy (kJ):
    11090.09 kJ
  • Eiwitten (g):
    133.48 g
  • Suiker (g):
    60.98 g
  • Vezel (g):
    22.1 g
  • Vet totaal (g):
    90.37 g
  • Saturated fat (g):
    23.96 g
  • Trans fat (g):
    1.2 g
  • Natrium (mg):
    3265.41 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2