Tagliatelle Truffels & Room met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Beoordeel dit recept
Average: 3.3 (135 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
2
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Diner voor twee
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Tagliatelle Truffels & Room met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

introductie

Lekker tagliatelle truffel recept met gegrilde groene asperges. Met de pastasaus Tartufi e Panna van Bertolli maak je in een handomdraai dit overheerlijke pastagerecht. De zachte smaak van oesterzwammen en pittige Parmezaanse kaas maken het gerecht helemaal af!

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijizingen op de verpakking. Verhit ondertussen een grillpan, snijd het onderste stugge stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Grill de asperges vervolgens ± 5 min. aan beide kanten, en houd deze apart.

Scheur de oesterzwammen in grove repen en de ui in halve ringen. Verhit een koekenpan en bak de oesterzwammen in 2 el olie samen met de ui goudbruin, zet het vuur laag en voeg de inhoud van de zak pastasaus Tartufi e Panna toe en verwarm deze kort. Halveer de asperges en schep ze door de saus.

Verdeel de tagliatelle over 2 borden en verdeel de saus met de asperges, de ui en de oesterzwammen over de pasta.

Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer de tagliatelle Truffels & Room met groene asperges en oesterzwammen direct.

Variaties

Vervang de Pastasaus Tartufi e Panna in deze Tagliatelle Truffels & Room met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas door Bertolli pastasaus Basilico. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Boodschappenlijstje

27521

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    593.63 kcal
  • Energy (kJ):
    2502.95 kJ
  • Eiwitten (g):
    39.76 g
  • Suiker (g):
    10.82 g
  • Vezel (g):
    15.08 g
  • Vet totaal (g):
    16.52 g
  • Saturated fat (g):
    9.82 g
  • Trans fat (g):
    0.35 g
  • Natrium (mg):
    558.48 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2