Tortellini met aubergines, basilicum en witte vis

Beoordeel dit recept
Average: 3.6 (21 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Tortellini met aubergines, basilicum en witte vis

introductie

Heerlijk pasta gerecht met witvis. Deze tortellini met aubergines, basilicum en witte vis heeft een zachte smaak en is eenvoudig te bereiden.

Bereiding

Snijd de aubergine in blokjes en de visfilet in flinke stukken. Kook de tortellini ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de Bertolli pastasaus Siciliana in een pan en voeg de aubergineblokjes toe. Laat de saus zo 2 minuten zachtjes pruttelen en schep dan voorzichtig de stukken vis erdoor. Laat dit 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer zo min mogelijk, om de vis heel te houden.

Hak ondertussen de basilicum fijn en meng dit door de saus, vlak voordat deze klaar is. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

Serveer tips

Deze tortellini met aubergine, basilicum en witte vis is lekker met Italiaans ciabatta of focaccia brood.

Boodschappenlijstje

  • 1 aubergine
  • 450 g visfilets
  • 350 g vlees tortellini
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • 2 takjes basilicum
15344

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1968.23 kcal
  • Energy (kJ):
    8237.6 kJ
  • Eiwitten (g):
    137.99 g
  • Suiker (g):
    37.94 g
  • Vezel (g):
    21.33 g
  • Vet totaal (g):
    64.84 g
  • Saturated fat (g):
    20.23 g
  • Trans fat (g):
    0.02 g
  • Natrium (mg):
    3344.34 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2