Tortellini met gehakt, rucola en bosuitjes

Beoordeel dit recept
Average: 3.5 (18 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Pittig
Tortellini met gehakt, rucola en bosuitjes

introductie

Een lekkere tortellini met gehakt, rucola en bosuitjes. Dit pastagerecht met rundergehakt, Bertolli pastasaus Piccante, Parmezaanse kaas en verse basilicum is rijk van smaak en makkelijk te bereiden!

Bereiding

Was de rucola en laat de blaadjes uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in ringen. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Verwarm de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Roerbak vervolgens de bosuitjes een paar minuten mee.

Schep de Bertolli pastasaus Piccante erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer dan van het vuur de rucola en de blaadjes basilicum door de saus.

Serveer de tortellini met de pastasaus en rasp er wat parmezaanse kaas over.

Serveer tips

Deze tortellini met gehakt, rucola en bosuitjes is lekker met een groene salade en pijnboompitten.

Boodschappenlijstje

  • 100 g rucola
  • 3 bosuien
  • 300 g tortellini
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 400 g rundergehakt
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 5 blaadjes basilicum
  • 50 g parmezaanse kaas
15220

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2536.77 kcal
  • Energy (kJ):
    10581.15 kJ
  • Eiwitten (g):
    146.57 g
  • Suiker (g):
    46.33 g
  • Vezel (g):
    14.05 g
  • Vet totaal (g):
    131.94 g
  • Saturated fat (g):
    52.31 g
  • Trans fat (g):
    2.35 g
  • Natrium (mg):
    4060.34 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2