Tortellini met pestosaus, garnalen en spinazie

Beoordeel dit recept
Average: 3.5 (13 votes)
Bereidingstijd (min): 
10
Aantal personen: 
4
Seizoen: 
Lente
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Tortellini met pestosaus, garnalen en spinazie

introductie

Dit tortellini recept is eenvoudig te maken en ziet er heerlijk uit. Garnalen met pasta is een goede combinatie en de rode pesto van Bertolli geeft het gerecht een lekker zoet pittig smaakje. Bovendien staat dit gerecht in 20 minuten op tafel. Een ideaal recept voor doordeweeks!

Bereiding

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak hierin de spinazie op hoog vuur. Schep vervolgens de garnalen erdoor.

Doe na 1 minuut de kookroom en de Bertolli pesto Verde erbij en meng alles goed. Breng naar wens op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

Serveer tips

Lekker met een frisse gemengde salade.

Variaties

Maak deze Tortellini met pestosaus, garnalen en spinazie ook eens met tortelloni, een grotere soort tortellini.

Boodschappenlijstje

15238

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    1685.47 kcal
  • Energy (kJ):
    7013.96 kJ
  • Eiwitten (g):
    90.65 g
  • Suiker (g):
    12.76 g
  • Vezel (g):
    11.32 g
  • Vet totaal (g):
    103.25 g
  • Saturated fat (g):
    40.6 g
  • Trans fat (g):
    1.57 g
  • Natrium (mg):
    2596.5 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2