Bruschetta variaties

Bruschetta variaties

Bruschetta variaties

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 2 tomaten
  • 1 takje verse basilicum
  • 8 sneetjes ciabatta
  • 1 teen knoflook
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • 8 el Bertolli Pesto Verde
  • Serving Size 8

    Amount per serving

    • Energie 138
    • Eiwitten 2.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 11.6g
    • Carbohydrate excl. fibre 10.5g
    • Sugar 2.0g
    • Fibre 1.1g
    • Fat 9.2g
    • Saturated Fat 1.4g
    • Unsaturated Fat 7.3g
    • Monounsaturated Fat 1.2g
    • Polyunsaturated Fat 0.2g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 2mg
    • Sodium 269mg
    • Salt 0.67g
    • Calcium <1%
    • Iron <1%
    • Potassium 2%
    • Vitamin C 7%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Rooster het ciabatta brood en wrijf het in met een gepelde teen knoflook. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en eventueel wat zout.

  2. Bestrijk de bruschetta's met een eetlepel Bertolli Pesto Verde en verdeel er de tomaat en basilicum over.

 
         

Meer inspiratie