Clubsandwich met rauwe ham, avocado en basilicum

Clubsandwich met rauwe ham, avocado en basilicum

Om te genieten: Clubsandwich met rauwe ham, avocado en basilicum voor een zalig kruidige en gevulde sandwich met Bertolli Pesto Verde.

Kook tijd

10 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 3 avocado's
  • 1 grote rode ui
  • 6 grote sneetjes boerenbrood
  • 6 el Bertolli Pesto Verde
  • 8 plakken Rauwe ham
  • basilicum
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 645
    • Eiwitten 26.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 50.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 42.8g
    • Sugar 6.3g
    • Fibre 7.5g
    • Fat 39.0g
    • Saturated Fat 6.6g
    • Unsaturated Fat 30.1g
    • Monounsaturated Fat 18.4g
    • Polyunsaturated Fat 3.0g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 39mg
    • Sodium 1783mg
    • Salt 4.45g
    • Calcium 5%
    • Iron 20%
    • Potassium 28%
    • Vitamin C 20%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Schil de avocado’s, verwijder de grote pitten en snijd ze in repen. Pel en snipper de rode ui.

  2. Bestrijk de sneden boerenbrood met de Bertolli Pesto Verde en beleg 2 sneden met rauwe ham en plakjes avocado. Bestrooi ze met rode ui en wat basilicum

  3. Leg de 2 belegde plakken op elkaar en dek ze af met de onbelegde plak met de pesto-kant naar beneden. Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer op een schaal.

 
         

Meer inspiratie