Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip

Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip

Een heerlijk pastagerecht! Farfalle met doperwtjes, wortel en gerookte kip.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 300 g farfalle
  • 200 g diepvries wortel en doperwten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • 100 g gerookte kipblokjes
  • 4 el geraspte jonge kaas
  • Serving Size 3

    Amount per serving

    • Energie 582
    • Eiwitten 29.1g
    • Carbohydrate incl. fibre 99.7g
    • Carbohydrate excl. fibre 92.7g
    • Sugar 16.7g
    • Fibre 7.0g
    • Fat 8.4g
    • Saturated Fat 3.5g
    • Unsaturated Fat 4.0g
    • Monounsaturated Fat 1.6g
    • Polyunsaturated Fat 1.5g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 8mg
    • Sodium 744mg
    • Salt 1.87g
    • Calcium 11%
    • Iron 14%
    • Potassium 13%
    • Vitamin C 12%
    • Vitamin A 127%

Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes met wortel de laatste 5 minuten mee (ze kunnen direct uit de vriezer in de pan; de kooktijd gaat in als het water weer kookt). Giet af en laat uitlekken.

  2. Verwarm de Bertolli pastasaus Basilico in dezelfde pan als waarin de pasta is gekookt. Voeg, als de saus kookt, de warme pasta met de groenten, de kipblokjes en 2 eetlepels van de geraspte jonge kaas toe. Schep goed om en verdeel de pasta over warme diepe borden. Bestrooi met de rest van de kaas.

 
         

Meer inspiratie