Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Deze Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus is om je vingers bij op te eten. Buon Appetito!

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 250 g fusilli
  • 1 kleine aubergine
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 150 g runderreepjes
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Cremosa à 500 g
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 892
    • Eiwitten 38.4g
    • Carbohydrate incl. fibre 125.5g
    • Carbohydrate excl. fibre 116.4g
    • Sugar 26.6g
    • Fibre 9.1g
    • Fat 27.2g
    • Saturated Fat 7.4g
    • Unsaturated Fat 16.0g
    • Monounsaturated Fat 10.2g
    • Polyunsaturated Fat 1.8g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 65mg
    • Sodium 836mg
    • Salt 2.09g
    • Calcium 4%
    • Iron 14%
    • Potassium 17%
    • Vitamin C 27%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de fusilli af. Snijd ondertussen de aubergine in stukjes.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok en roerbak hierin de runderreepjes 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de stukjes aubergine toe, bestrooi met wat peper en zout en roerbak ze 3 minuten mee. Roer de Bertolli pastasaus Cremosa erdoor en laat de saus 10 minuten op laag vuur pruttelen.

  3. Verdeel de warme pasta over 3 warme diepe borden en schep de saus erover.

 
         

Meer inspiratie