Getoaste ciabatta met pesto, tomaat en sla

Getoaste ciabatta met pesto, tomaat en sla

Een heerlijk Italiaans ciabatta broodje met pesto, tomaat en sla. De Bertolli Pesto Verde geeft een zalige draai aan dit verrukkelijke broodje.

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 18 sneetjes ciabatta
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 4 el Bertolli Pesto Verde
  • 50 g gemengde sla
  • Serving Size 6

    Amount per serving

    • Energie 266
    • Eiwitten 5.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 31.4g
    • Carbohydrate excl. fibre 29.0g
    • Sugar 3.8g
    • Fibre 2.5g
    • Fat 12.9g
    • Saturated Fat 1.8g
    • Unsaturated Fat 9.6g
    • Monounsaturated Fat 5.0g
    • Polyunsaturated Fat 0.7g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 1mg
    • Sodium 423mg
    • Salt 1.05g
    • Calcium 1%
    • Iron 2%
    • Potassium 6%
    • Vitamin C 19%
    • Vitamin A 8%

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in kleine stukjes of in smalle reepjes. Bestrijk de sneetjes ciabatta aan beide kanten met een beetje Bertolli olijfolie. Verhit een droge grill- of koekenpan en toost hierin de sneetjes ciabatta aan beide kanten goudbruin, of gebruik een broodrooster.

  2. Verdeel de getooste ciabatta-sneetjes over een grote schaal en besmeer ze royaal met de Bertolli Pesto Verde. Beleg ze met sla en de tomaat. Serveer direct.

 
         

Meer inspiratie