Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei

Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei

Hier word je blij van! Deze spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei is een kleurige pasta met de heerlijke pastasaus Toscana Tradizionale van Bertolli.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 1 gele paprika
  • 10 verse worteltjes
  • 1 prei
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 250 g rundergehakt
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 690 g
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 669
    • Eiwitten 27.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 95.7g
    • Carbohydrate excl. fibre 89.4g
    • Sugar 16.5g
    • Fibre 6.2g
    • Fat 19.9g
    • Saturated Fat 5.8g
    • Unsaturated Fat 12.1g
    • Monounsaturated Fat 9.8g
    • Polyunsaturated Fat 1.4g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 33mg
    • Sodium 720mg
    • Salt 1.80g
    • Calcium 4%
    • Iron 16%
    • Potassium 16%
    • Vitamin C 103%
    • Vitamin A 70%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de paprika, wortels en prei schoon en snijd ze heel klein.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak het rundergehakt in 5 min. rul. Giet het vocht uit de pan en roerbak de groenten 5 min. mee. Voeg de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale toe. Laat de saus heet worden en schep de warme spaghetti erdoor.

  3. Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden.

 
         

Meer inspiratie