Knapperige groenten met pittige pestodip

Knapperige groenten met pittige pestodip

Een heerlijk recept voor knapperige groenten met een pittige pestodip gemaakt met de Bertolli Pesto Rosso.

Kook tijd

10 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 150 g broccoli
  • 1 rode paprika
  • 150 g geschrapte worteltjes
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 el Bertolli Pesto Rosso
  • 4 el dikke yoghurt
  • Serving Size 6

    Amount per serving

    • Energie 48
    • Eiwitten 1.6g
    • Carbohydrate incl. fibre 5.6g
    • Carbohydrate excl. fibre 3.7g
    • Sugar 3.1g
    • Fibre 1.9g
    • Fat 2.4g
    • Saturated Fat 0.6g
    • Unsaturated Fat 1.8g
    • Monounsaturated Fat 0.1g
    • Polyunsaturated Fat 0.1g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 2mg
    • Sodium 91mg
    • Salt 0.23g
    • Calcium 4%
    • Iron 2%
    • Potassium 7%
    • Vitamin C 56%
    • Vitamin A 77%

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli of bloemkool in roosjes. Snijd de paprika in repen, de worteltjes in de lengte in vieren en de stengels bleekselderij in stukken.

  2. Meng 2 eetlepels Bertolli Pesto Rosso met de yoghurt. Zet een schaaltje met de pestodip in het midden van een schaal en leg de groenten eromheen.

 
         

Meer inspiratie