Lasagna Bolognese

Lasagna Bolognese

Een heerlijke en eenvoudige lasagna bolognese met pasta lasagne van Bertolli en een heerlijke Besciamella. De parmezaanse kaas maakt het helemaal af.

Kook tijd

45 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 500 g Bertolli Pasta Lasagne
  • 500 g Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 400 g besciamella saus
  • 300 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 963
    • Eiwitten 50.2g
    • Carbohydrate incl. fibre 114.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 108.8g
    • Sugar 12.3g
    • Fibre 6.1g
    • Fat 34.7g
    • Saturated Fat 17.0g
    • Unsaturated Fat 16.0g
    • Monounsaturated Fat 9.9g
    • Polyunsaturated Fat 2.7g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 77mg
    • Sodium 1997mg
    • Salt 4.99g
    • Calcium 90%
    • Iron 4%
    • Potassium 6%
    • Vitamin C <1%
    • Vitamin A 13%

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet een ovenvaste schaal in met olijfolie.

  2. Bedek de bodem van de schaal met een laag lasagnevellen. Schep daar royaal Bertolli pastasaus Bolognese op, een paar lepeltjes besciamella saus en wat Parmezaanse kaas. Bedek met een laagje lasagnevellen en schep daarop weer bolognesesaus, besciamella en Parmezaan. Maak zo een aantal lagen en eindig met Parmezaanse kaas. Zorg dat de lasagnevellen goed bedekt zijn met saus.

  3. Laat de lasagne in de hete oven in minstens 30 minuten gaar en goudbruin worden.

 
         

Meer inspiratie