Macaroni Tradizionale met gebakken prei en spekjes

Macaroni Tradizionale met gebakken prei en spekjes

Een heerlijke eenvoudige macaroni als deze macaroni tradizionale met gebakken prei en spekjes valt altijd in de smaak. Zeker met de Bertolli PastasausToscana Tradizionale.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 400 g macaroni
  • 2 preien
  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 200 g magere ontbijt spekblokjes
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 600 g
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 617
    • Eiwitten 22.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 90.5g
    • Carbohydrate excl. fibre 85.2g
    • Sugar 14.2g
    • Fibre 5.3g
    • Fat 18.3g
    • Saturated Fat 5.3g
    • Unsaturated Fat 11.1g
    • Monounsaturated Fat 8.1g
    • Polyunsaturated Fat 2.2g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 18mg
    • Sodium 1120mg
    • Salt 2.80g
    • Calcium 3%
    • Iron 10%
    • Potassium 11%
    • Vitamin C 2%
    • Vitamin A 6%

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Maak de preien schoon en snijd ze in zeer smalle ringen.

  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een grote koekenpan en bak de ontbijtspekjes hierin zachtjes uit. Voeg de prei toe en roerbak 3 min. op een hoog vuur. Strooi er wat peper en 1 tl paprikapoeder over en bak 30 sec. mee.

  3. Voeg de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur. Schep de warme macaroni erdoor. Verdeel de macaroni over 4 warme diepe borden.

 
         

Meer inspiratie