Papardelle met zongedroogde tomatensaus en krabsticks

Papardelle met zongedroogde tomatensaus en krabsticks

Een zalig recept voor papardelle met zongedroogde tomatensaus, krabsticks en broccoli gemaakt van de Bertolli pastasaus Siciliana!

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g broccoli
  • 200 g pappardelle
  • 150 g krabsticks
  • 1 Bertolli zongedroogde tomaat pastasaus pot à 400 g
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 771
    • Eiwitten 31.0g
    • Carbohydrate incl. fibre 91.2g
    • Carbohydrate excl. fibre 83.3g
    • Sugar 13.5g
    • Fibre 7.9g
    • Fat 31.6g
    • Saturated Fat 6.0g
    • Unsaturated Fat 23.1g
    • Monounsaturated Fat 7.8g
    • Polyunsaturated Fat 4.5g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 78mg
    • Sodium 1013mg
    • Salt 2.53g
    • Calcium 7%
    • Iron 14%
    • Potassium 17%
    • Vitamin C 49%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de broccoli schoon, verdeel de bovenkant in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 7 minuten mee. Giet het mengsel af.

  2. Snijd de krabsticks elk in 3 stukjes. Verwarm de Bertolli Pastasaus Zongedroogde Tomaat & Oregano. Voeg de krabstukjes toe en warm ze 3 minuten mee. Meng de papardelle met de saus. Verdeel de pasta over 2 warme diepe borden.

 
         

Meer inspiratie