Pasta al Pescatore met een saus van zongedroogde tomaat en oregano

Pasta al Pescatore met een saus van zongedroogde tomaat en oregano

Pasta al Pescatore met een saus van zongedroogde tomaat en oregano

Voorbereidings tijd

10 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g spaghetti
  • 200 g stevige visfilet (bijvoorbeeld zalm of tilapia)
  • 1 el Bertolli olijfolie
  • 50 g zwarte olijven zonder pit
  • 1 el kappertjes
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 400 g Bertolli Pastasaus in pot Siciliana
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 913
    • Eiwitten 37.3g
    • Carbohydrate incl. fibre 104.5g
    • Carbohydrate excl. fibre 94.6g
    • Sugar 23.7g
    • Fibre 9.9g
    • Fat 39.0g
    • Saturated Fat 5.7g
    • Unsaturated Fat 31.7g
    • Monounsaturated Fat 8.2g
    • Polyunsaturated Fat 2.0g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 70mg
    • Sodium 2050mg
    • Salt 5.12g
    • Calcium 7%
    • Iron 24%
    • Potassium 20%
    • Vitamin C 8%
    • Vitamin A 2%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Snijd de vis ondertussen in stukjes van ca. 3 cm. Verhit de vloeibare margarine in een ruime hapjespan. Bak de vis voorzichtig 2 min. op matig vuur.

  2. Voeg de olijven en kappertjes toe. Roer de pastasaus erdoor en breng aan de kook. Schep de spaghetti voorzichtig door de saus en warm alles nog 3 min. door. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Bestrooi met peterselie.

 
         

Meer inspiratie