Pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus

Pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus

De lekkerste pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus maak je eenvoudig zelf met dit recept en Bertolli pastasaus Alle Erbe. Een verrukkelijke Italiaanse pastasaus geïnspireerd op Toscane. Op smaak gemaakt met oregano en rozemarijn. Dit pastagerecht is voor 4 personen.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 400 g chorizo ​​worst
  • 350 g pasta (bijv. schelpjes)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 450 g gehakte diepvries spinazie
  • 50 g parmezaanse kaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 826
    • Eiwitten 41.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 88.8g
    • Carbohydrate excl. fibre 82.1g
    • Sugar 16.8g
    • Fibre 6.7g
    • Fat 34.6g
    • Saturated Fat 13.9g
    • Unsaturated Fat 18.3g
    • Monounsaturated Fat 13.8g
    • Polyunsaturated Fat 3.8g
    • Trans Fat 0.2g
    • Cholesterol 10mg
    • Sodium 2157mg
    • Salt 5.39g
    • Calcium 32%
    • Iron 25%
    • Potassium 25%
    • Vitamin C 46%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Snijd de chorizoworst in stukjes en bak deze samen met de rode ui in een droge koekenpan in een paar minuten krokant. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

  2. Schep de Bertolli pastasaus Alle Erbe en de bevroren spinazie bij de chorizo in de pan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer de borden met parmezaanse kaas.

 
         

Meer inspiratie