Penne Rode Pepers & Tomaat met tijgergarnalen, rucola en tomaatjes

Penne Rode Pepers & Tomaat met tijgergarnalen, rucola en tomaatjes

Penne koken. Saus met garnalen.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 250 g cherrytomaatjes
  • 150 g penne
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 125 g rauwe tijgergarnalen
  • 40 g rucola
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Peperoncino e Pomodoro à 260 gram
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 549
    • Eiwitten 21.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 76.2g
    • Carbohydrate excl. fibre 69.7g
    • Sugar 16.8g
    • Fibre 6.5g
    • Fat 18.0g
    • Saturated Fat 2.6g
    • Unsaturated Fat 13.8g
    • Monounsaturated Fat 10.3g
    • Polyunsaturated Fat 2.1g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 79mg
    • Sodium 933mg
    • Salt 2.33g
    • Calcium 9%
    • Iron 10%
    • Potassium 20%
    • Vitamin C 46%
    • Vitamin A 2%

Bereidingswijze

  1. Halveer de cherrytomaten. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een grote pan of wok en bak hierin tijgergarnalen kort aan. Schep ze uit de pan en bak de cherrytomaten kort in het bakvet.

  3. Voeg tenslotte de inhoud van de zak pastasaus Peperoncino e Pomodoro toe en verwarm het geheel nog even goed. Verdeel de pasta over de borden, schep de pastasaus met garnalen erop en verdeel de rucola erover.

 
         

Meer inspiratie